Skip to content
RING 3536 1357

Vi tilbyder en lang række services til erhverv

Ejer du en erhvervsejendom, så kan det være nødvendigt at hyre en vicevært til at tage sig af de mange praktiske opgaver, der opstår i og omkring ejendommen. Uanset om du har brug for en fast tilknyttet vicevært eller en, der træder til engang imellem ved akut opståede situationer, så kan du finde den rette hjælp hos os.

Vedligeholdelse af ejendom og udendørs arealer
En vicevært, eller vores kørende viceværter, kan  ud over vedligeholdelse af ejendommen også stå for at holde udendørsarealerne godt i stand. 
Indenfor kan en vicevært stå for trappevask samt diverse andre rengøringsopgaver, diverse reparationer og andre håndværksmæssige opgaver. Udendørs kan vi eksempelvis hjælpe med græsslåning, snerydning, fejning samt håndtering af skrald og affald.

Det er utrolig nemt at få hjælp til viceværtsopgaver fra Ren Ejendomsservice ApS. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og vores mange års erfaring er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført effektivt og professionelt.

Løsninger der er tilpasset dig
I samarbejde med dig skræddersyr vi en løsning, der passer til din virksomheds behov. Så snart du har lavet en aftale med os, kan du blot læne dig tilbage og slappe af velvidende, at vi holder din virksomhed godt kørende både ude og inde.

Din ejendom har godt af at blive vedligeholdt, men dine medarbejdere vil også få glæde af vores service. Hele virksomheden kommer til at fungere bedre, da alle de praktiske ting vil være på plads. Eksempelvis er der ikke er nogen, der skal være bange for at glide i sneen ude foran, eller møde ind til rod og beskidte trapper.

Vælg den Gode løsning hos os
Uanset hvilken form for service du har brug for til din virksomhed, så kan du finde den rette hjælp hos os. Vi sørger for, at alting kører efter den aftalte kontrakt, og du kan stole på os.

Vil du høre mere om vores tilbud og dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver dig et uforpligtende tilbud. Vi glæder os altid til at høre fra dig.

Glem ikke, at vi også tilbyder mange andre typer af services, som fx skadeservice eller rengøringsordninger. Vores dygtige medarbejdere står altid klar at hjælpe dig,

Back To Top